Praegus Academy

Over Ons

Het bedrijf Praegus is het kennis- en expertisecentrum op het gebied van software testen. Wij zien en beleven dit als een vak, dat vraagt om specifieke expertise, kennis en vaardigheden. De Praegus Academy focust op het opleiden tot het vak software testen, wat onder andere de volgende aspecten betreft:

– Technieken en tools,
– Analytisch en gestructureerd denken,
– Herkennen van potentiële risico’s (met name op het raakvlak van business en IT).

De Praegus Academy gaat dus verder dan alleen de tools en technieken, omdat er meer bij komt kijken als je deze wilt toepassen in de praktijk. De ware vakman wordt herkend aan het feit dat hij in staat is om onder onvoorziene omstandigheden altijd het beste uit zichzelf en zijn omgeving weet te halen. Deze vaardigheid is niet simpelweg te leren in een cursus; met onze Praegus Academy bieden we jou op onze unieke manier ook de kans om door te groeien tot vakman.

Daarom biedt de Praegus Academy ervaringsgerichte trainingen, waar theorie gecombineerd wordt met workshops of opdrachten waar de specifieke omstandigheden van jouw werkomgeving en organisatie centraal staat. Bij voorkeur blijven we jou na een training ook ondersteunen, want wij zijn van mening dat het echte leerproces pas begint op de werkvloer. Onze trainers zijn vanuit hun eigen praktijkervaring perfect in staat om, in een rol van adviseur of coach, jou te ondersteunen op de weg naar vakmanschap. In het besef dat het testvak, dat volop in beweging is en zal blijven, houdt de Praegus Academy continue de ontwikkelingen in de markt in de gaten en innoveert om hierin voorop te blijven lopen.

Onze trainingen zijn daarom ook opgezet volgens de TEST-methode, waarbij we je niet aan je lot overlaten;

Trainen
   De theoretische uitleg gecombineerd met basale oefeningen van de leerstof

Exerceren
   Oefenen van de leerstof in meer en complexe situaties als voorbereiding op het toepassen in de praktijk.

Sparren
   In de veilige omgeving van de training sparren over hoe een toepassing er in de praktijk uit gaat zien. Hier is de trainer degene die je coacht en uitdaagt.

Toepassen
   Het zelfstandig toepassen van de theorie en aanpak in de praktijk. Hierbij biedt Praegus Academy ondersteuning na de training via de Slack Community.

 

Trainingen en modulen worden aangeboden in klassikale, online en hybride vormen. Waarbij maatwerktrainingen in welke vorm dan ook altijd mogelijk zijn! Neem daarvoor contact op met Praegus Academy 

Ben je benieuwd wat de Praegus Academy voor jou kan betekenen?

Neem contact met ons op of bekijk onze brochure.

Ben je geïnteresseerd in het huidige curriculum van de Praegus Academy? Bekijk hieronder onze e-Learnings, Opleidingen en Maatwerktrainingen.

Dit curriculum is altijd in beweging. Mocht daarom iets niet benoemd zijn kun je altijd contact opnemen met de Praegus Academy om te kijken of we iets voor je kunnen doen.

 

© 2023 Praegus Academy B.V.